01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

GLS Paketomat

logo_paketomat_rgb_si_2014_final.jpg

GLS Paketomat je paketni avtomat postavljen na frekventno lokacijo, da lahko prevzemate, pošiljate ali shranjujete pakete kadarkoli želite - 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

omv_vir_4.jpg

Vaše prednosti

• Prevzem in pošiljanje paketov ves dan

• Prevzemite svoj paket ob uri, ki je ustrezna za vas

• Nikoli več ne zamudite dostave paketa

• Bodite obveščeni, ko je vaš paket pripravljen za prevzem (po e-pošti ali SMS-u)

• Ostanite anonimni, registracija ni potrebna

 

Kaj je Paketomat?

GLS Paketomat je avtomatizirana varna kovinska omara velikosti 2 x 2 m z
vgrajenim zaslonom na dotik in bančnim terminalom za varno kartično plačilo.

 

Kako deluje GLS Paketomat?

Prevzem paketov:

 

   

1. Nakupujte na spletu in nastavite kot naslov za dostavo paketa GLS Paketomat

Uporabite GLS Paketomat za dvig na spletu nakupljenega blaga.  Vse kar morate storiti je, da izberete GLS Paketomat , ki je za vas priročen naslov za dostavo. Seznam vseh GLS Paketomatov blizu vas je mogoče videti na zemljevidu GLS paketnih poslovalnic.

2. Sledite svoji pošiljki

Obveščeni boste, ko vaš paket začne proces dostave.

Poleg tega vam bomo takoj poslali številko paketa. Na ta način lahko spremljate svoj ​​paket skozi celoten proces dostave. Če želite uporabljati storitev sledenja morate le vnesti številko paketa v GLS sistem za sledenje pošiljki.

3. Prevzemite svoj paket

Ko bo vaš paket dostavljen v GLS Paketomat, boste prejeli e-pošto in SMS z informacijami za prevzem paketa. To sporočilo vključuje točno lokacijo in edinstveno kodo za prevzem vašega paketa. S to kodo se v naslednjih štirih delovnih dneh zglasite pri GLS Paketomatu in poberete svoj paket.

Če ima paket odkupnino (plačilo blaga po povzetju), jo lahko poravnate zgolj s plačilno ali kreditno kartico. Zaračuna se bančna provizija za uporabo POS terminala v višini 1,5% zneska odkupnine na paketu.

 

Pošiljanje

 

 

1. Pridružite se Posljipaket.si

Za oddajo paketov z brezplačno uporabo GLS Paketomata, si prevoznico pripravite sami na spletnem mestu Posljipaket.si. Za pošiljanje paketov registracija ni obvezna. Registriranim uporabnikom pa pri naslednjem obisku ni potrebno vpisovati svojih podatkov.

2. Natisnite paketno nalepko - prevoznico

Zaupajte nam dostavni naslov, e-naslov in telefonsko številko prejemnika. Izberite Paketomat za oddajo paketa. Izmerite in vpišite velikosti stranic paketa - dolžino, višino in širino. Izberite plačnika poštnine in določite odkupnino. Plačajte in natisnite prevoznico. Nalepite jo na paket.

3. Oddajte svoj paket na Paketomatu

Sedaj lahko na Paketomatu skenirate črtno kodo na prevoznici ali vtipkate številko paketa. Ko se odprejo vratca, vstavite paket v predal. Vaš paket bo hitro in varno prispel do prejemnika.

Ne pozabite: Pošiljanje paketov preko Posljipaket.si je najcenejše v Sloveniji!

Preverite GLS cenik pošiljanja paketov!

Lokacije GLS Paketomatov:

Zemljevid GLS Paketomatov