Nekatera polja vsebujejo napake. Prosimo, da še enkrat preverite vse podatke in nato nadaljujete.

Če želite nadaljevati s plačilom, se morate najprej strinjati s splošni pogoji.

GLS Logo
GLS Logo

Pošiljanje paketov prek GLS mi odgovarja predvsem zato, ker prodajam s plačilom po povzetju. Kupnino za izdelke enostavno prejmem na TRR praktično takoj, ko je paket dostavljen. Tudi moji kupci so zadovoljni, ker si lahko izberejo prevzem na bližnjem bencinskem servisu. Zelo sem zadovoljen.

Robert Lastnik manjšega podjetja

Pošljipaket.si sem prvič uporabila, ko sem odhajala na začasni študij v tujino in sem si tja poslala prtljago. V naslednjih mesecih pa sem se najbolj razveselila GLS kurirja, ko mi je prinašal drobna darila od staršev, ki veliko pomenijo, ko si daleč od doma. Sedaj, ko sem se vrnila, občasno jaz pošiljam presenečenja svojim novim prijateljem iz vse Evrope. Vsekakor všečkam!

Tamara Študentka

Ob upokojitvi sem se spravil na internet prodajat vse svoje izdelke, ki so mi še ostali. Želel sem prodati še vse stroje in opremo, a sem ugotovil, da lahko na e-bayu prodam praktično karkoli. Ker sem še vitalen, mislim, da bom še nekaj časa nadaljeval z delom - tako malo za zraven in prodajal svoje izdelke v Nemčijo.

Ivan Upokojenec

Pošiljanje paketa po korakih

Za naročilo potrebujete podatke pošiljatelja in podatke prejemnika, embalažo in meter. Blago zapakirate v kakovostno kartonsko škatlo, notranjost zapolnite, da se vsebina ne premika, zunanjost dobro oblepite z močnim lepilnim trakom. Po oddanem naročilu in plačilu prejmete prevoznico, ki jo prilepite na paket. Več

Ikona Ravnilo

Zapakirajte in izmerite svoj paket

Določite, kje naj prevzamemo paket

Določite, kam naj dostavimo paket

Določite storitev ob paketu

Oddajte naročilo z varnim spletnim plačilom