Novice

Dragi pošiljatelji paketov,

z veseljem bi vas radi obvestili, da lahko vaše pakete po novem pošiljate na izboljšanem posljipaket.si. Za vas smo pripravili portal, ki vam ponuja hitrejšo in uporabniku bolj prijazno izkušnjo.

POMEMBNO: Registrirani uporabniki boste morali na obnovljenem portalu posodobiti svoje geslo. Zahtevajte ponastavitev gesla, tako da pritisnete na povezavo "pozabljeno geslo". Na uporabniški elektronski naslov boste prejeli povezavo za ponastavitev gesla. Registrirani uporabniki boste lahko po novem kreirali tudi lasten imenik prejemnikov in ga uporabljali ob večkratnem pošiljanju določenemu prejemniku. Prejemniki, ki boste opravili registracijo boste lahko prejeli tudi račun na podjetje in opravili uvoz iz tujine.

Vabimo vas, da pri tem uporabljate naše GLS Paketomate.

Se sprašujete zakaj?

  • strošek poštnine bo nižji kot pri dostavi na izbrani naslov
  • na področju Slovenije jih lahko srečate skoraj 400 (Petrol, OMW, najbolj obiskane lokacije)
  • prevzem/oddaja možna 24h/dan, zasebnost zagotovljena
  • s prevzemom ali oddajo paketa v GLS Paketomat pomagamo okolju, saj je za dostavo našega paketa potrebno prevoziti manj kilometrov (prevzem/oddaja opravljena na vaši vsakodnevni poti)
  • možno plačilo s kartico na Paketomatu

Preverite lokacije GLS Paketomatov tukaj

 

NOVOST: pošiljanje na Hrvaško po novem tudi z možnostjo odkupnine oz. plačila po povzetju.
V pripravi pa imamo še pet dodatnih držav v katere boste lahko preko www.posljipaket.si pošiljali z možnostjo odkupnine.

Vi izberete, mi dostavimo.

Best Buy Award 1. mesto pripada GLS Slovenija

Pridružite se zadovoljnim prejemnikom, ki so GLS Slovenia podelili 1. nagrado za leto 23/24 v kategoriji ekspresna dostava.
Anketiranci so na vprašanje:„ Navedite ime ponudnika STORITEV EKSPRESNE DOSTAVE (paketov, pisem ipd.), ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih nudi najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem tržišču:“ v največjem številu odgovorili z GLS Slovenia.