GLS je vrhunski ponudnik paketnih storitev - GLS Poslji Paket: Spletno pošiljanje paketov
GLS Logo
GLS Logo

GLS je vrhunski ponudnik paketnih storitev

Ponosni smo, da nudimo storitve najvišje kakovosti. Za storitev najvišje kakovosti pa zagotovo ni potrebno čakati v vrsti v poštni poslovalnici. Zato mi pridemo k pošiljatelju po paket na dom ali v službo.

Vrhunska je tudi hitrost: Vsi domači paketi so dostavljeni v 24-ih urah. Če paket poberemo danes popoldne, bo paket jutri dopoldne že pri prejemniku kjerkoli v Sloveniji.

Za vrhunsko storitev je standard tudi sledljivost v realnem času in seveda kritje za poškodbe ali izgubo paketa. Vse do 200€.

Paketu se lahko določi odkupnino – to je znesek, ki se zaračuna prejemniku kot plačilo za vsebino paketa. Ko prejemnik prevzame paket, ta znesek nakažemo na TRR pošiljatelja.

Paket dostavimo prejemniku na eno od prevzemnih točk ali na dom. Prejemnik je že isti dan, ko vi pripravite paket, obveščen, da si lahko izbere tudi eno od fleksibilnih možnosti za dostavo po izbiri. Paket lahko po želji dostavimo na drugi naslov, na drugi datum, v GLS Paketomat ali v poslovalnico GLS Paketno trgovino.

To je naša vrhunska storitev po odlični ceni.

Cena za paket se določi na podlagi velikosti paketa. Izmerimo dolžino, višino, širino. Najdaljšo in najkrajšo stranico seštejemo in poiščemo velikost paketa v tabeli:

Vsota najdaljše in
najkrajše stranice do
Velikostobmočje SLO
35,00 cmXS3,33 €
50,00 cmS4,44 €
65,00 cmM6,66 €
80,00 cmL7,77 €
maxXL8,88 €

Cena vsebuje DDV. Cena je veljavna za spletna naročila oddan na Posljipaket.si.

Za spletno naročilo registracija ni potrebna, naročilo lahko oddate tudi kot gost. Je pa registracija priročna, saj vam ob naslednjem naročilu ne bo potrebno ponovno izpolnjevati svojih naslovnih podatkov. In tudi podatke prejemnika lahko shranite, če mu boste še kdaj kaj poslali. Registrirani uporabniki imajo shranjene vse svoje pretekle poslane pakete in tudi nedokončana naročila, ki jih lahko tudi urejajo. Za registrirane uporabnike imamo rezervirane tudi posebne akcije in popuste. Registriraj se >>

Potrebovali boste:

  • svoje naslovne podatke (Podatki pošiljatelja: Ime, Priimek, Ulica, Mesto, Poštna številka, Država, Telefonska številka, E-naslov in po potrebi še Naziv podjetja,  ID za DDV) in naslov za prevzem paketa
  • naslovne podatke prejemnika paketa (Ime, Priimek, Ulica, Mesto, Poštna številka, Država, Telefonska številka, E-naslov)
  • škatlo iz kartona: Svoje blago (vsebino) najprej dobro zapakirajte v kakovostno škatlo iz kartona, ki dobro prenaša prenos  blaga in vremenske razmere, notranjost pa zapolnimo tako, da se vsebina ne more premikati.
  • meter, da izmerite vse stranice paketa
  • bančno kartico, ki omogoča spletno plačevanje ali paypal račun ali dostop do svoje banke za plačilo (npr. spletni, mobilni, telefonski).

Za pošiljanje paketov v tujino si oglejte več informacij o cenah in območjih ali si preberite več o tem, kako poteka čezmejna distribucija paketov.

Nekatera polja vsebujejo napake. Prosimo, da še enkrat preverite vse podatke in nato nadaljujete.

Če želite nadaljevati s plačilom, se morate najprej strinjati s splošni pogoji.