Nekatera polja vsebujejo napake. Prosimo, da še enkrat preverite vse podatke in nato nadaljujete.

Če želite nadaljevati s plačilom, se morate najprej strinjati s splošni pogoji.

GLS Logo
GLS Logo

Pravljična dežela Gorajte

Pozdravljeni,

V lepem, idiličnem okolju, v Gorajtah pri Škofji Loki, je gozdiček, v katerem se v prednovoletnem času dogaja nekaj čisto posebnega. V gozdičku se pojavi čarobna Pravljična dežela Gorajte, v kateri oživijo pravljični junaki …

Projekt Pravljična dežela Gorajte je humanitarni projekt, izpeljan le s prostovoljci in sponzorskimi prispevki, ki jih prispevamo ljudje iz vse Slovenije. V GLS smo ponosni, da lahko sodelujemo v tem odličnem projektu. 

“To je projekt, ki bogati otroško mladost,

ki z nepozabnimi spomini vodi otroke

skozi svet pravljic, ki je njihovo zavetje

na poti odraščanja.

Že novembra smo zaposleni pomagali pri postavitvi pravljične kulise. Barvanje lesenih površin je bilo prav zabavno, ko smo si predstavljali, kako bo lepo, ko bodo vse tiste gobice in hiške oživele s pravljičnimi junaki.

Oglejte si fotografije iz prostovoljne delovne akcije GLS. 

Sedaj pa je vse že okrašeno z lučkami in čakamo le še na sneg.

Naj vam predstavimo Pravljično deželo Gorajte, kjer v prazničnih decembrskih dneh oživijo pravljični junaki

Decembrski paketi

Letos bo Pravljična dežela Gorajte blestela v povsem novi postavitvi, z veliko novostmi. Zato bo zanimiva tudi za tiste, ki ste jo obiskovali že do sedaj. Vse se dogaja na mostovih, podestih, z novimi liki, glasbeno spremljavo, glasbenimi efekti, v spremljavi prijetne glasbe. Barviti kostumi in vrhunska dekoracija dodajata še dodaten čar simpatičnemu nastopu pravljičnih bitij. Ti pričarajo živo pravljico in pravljične energije, ki se sproščajo ob tem, človeka popeljejo v nepozabno doživetje. Ostaja ognjemet, s katerim slavnostno pozdravimo prihod Dedka Mraza, ki otroke po obdarovanju povabi še na brezplačno čajanko s piškoti. Letošnja atrakcija bo prav gotovo Smrkčeva vasica z Ata Smrkom, Smrketo, Gargamelom in Azraelom, pa čarovnica Hogota, Zmrda, Vicko, Glavca in Lepi, pa še in še…

Pridite, ne zamudite te prečudovite Pravljične dežele Gorajte!

Tudi staršem ne bo dolgčas – Starši lahko spremljate svoje otroke na potovanju skozi pravljično deželo. Če pa so že dovolj veliki ali bi radi doživeli Pravljično deželo brez staršev, jih lahko pustite same. Na zbirnem mestu ob vhodu v Pravljično deželo se boste pogreli s čajem ali kuhanim vinom. Da vam ne bo dolgčas, bosta poskrbela Ata škrat in Mama škratovka.

Predstave bodo letos potekale od ponedeljka, 18. decembra, do četrtka, 28. decembra 2017. Dnevna predstava se prične ob 15.00, nočna pa ob 17.00. Izjema je le božični dan (25.12), saj takrat tudi pravljična dežela počiva in zato na ta dan predstav ni. Pridite tudi vi na ogled pravljične dežele, mi se veselimo, ker bomo tam že jutri.

Tanja iz GLS Slovenia