Nekatera polja vsebujejo napake. Prosimo, da še enkrat preverite vse podatke in nato nadaljujete.

Če želite nadaljevati s plačilom, se morate najprej strinjati s splošni pogoji.

GLS Logo
GLS Logo

Prevoz paketov v tujino

Delovanje skupine GLS v Evropi

GLS opravlja zanesljive in visoko kvalitetne storitve paketne distribucije za 270.000 poslovnih strank v Evropi. Ponujamo ekspresne logistične storitve. GLS je „European Leader in Quality“ s poudarkom za trajnostni razvoj, ponudba ThinkGreen pa po vsej Evropi združuje aktivnosti za varovanje okolja. Preko lastnih družb in partnerjev podjetje ponuja svoje storitve v več kot 41 evropskih državah, 7 ameriških zveznih držav in je preko pogodbeno zavarovanih zvez povezano s celim svetom. GLS-u je po celotni Evropi na voljo 70 centrov za pretovarjanje in več kot 1000 skladišč. 17.000 zaposlenih in 26.000 voznikov je vsak dan pripravljenih za 270.000 strank. Letno razvozimo okoli 508 miljonov pošiljk.

gls_po_evropi.jpg
Tranzitni časi

Hitro kot še nikoli do sedaj. Vzpostavili smo novo linijo prevozov. To pomeni, da se bo za Štajersko in Prekmursko regijo tranzitni čas za pošiljanje paketov v tujino skrajšal za en delovni dan. Vse pakete v Avstrijo in Nemčijo dostavimo že naslednji delovni dan, z izjemo odročnih krajev v Nemčiji, kjer se lahko tranzitni čas podaljša, vendar ne več kot za en delovni dan.

fotos_imagevideo_at_3_.jpg
Preprosto sledenje paketa

Da se lahko prepričate, kako hitro vam lahko paket dostavimo, sledite pošiljki v realnem času na www.gls-slovenia.com.

Sledite svojemu paketu po spletu, in to ob katerem koli času: vnesti morate le eno ali več številk paketa. Informacije o sledenju vključujejo podrobnosti o statusu dostave in stvareh, ki so se nazadnje zgodile s paketom.

Določitev cen

Potrošniki lahko svoje pakete v 25 evropskih držav pošiljajo s spletnim naročilom na www.posljipaket.si. Cena se določi glede na velikost paketa in na državo prejemnika. Države smo razdelili v 4 razrede, od sosednjih do daljnih držav.

Sosednje drževe:Avstrija, Hrvaška, Madžarska, Italija, Češka, Slovaška
Centralne drževe:Nemčija, Belgija, Luksemburg, Poljska, Nizozemska
Bližnje drževe:Velika Britanija, Irska, Danska, Francija, Romunija, Bolgarija
Daljne drževe:Portugalska, Španija, Švedska, Estonija, Finska, Latvija, Litva
Vsota najdaljše in
najkrajše stranice do
Velikostsosednja Evropacentralna Evropabližnja Evropadaljna Evropa
35,00 cm XS 12,99 € 14,99 €16,99 €19,99 €
50,00 cm14,99 €17,99 €21,99 €24,99 €
65,00 cm18,99 €22,99 €26,99 €33,99 €
80,00 cm21,99 €25,99 €29,99 €41,49 €
maxXL 25,99 €29,99 €33,99 €49,99 €

Cene pošiljanja v tujino že vključujejo najboljše storitve brez doplačila:

  • oddaja paketa po želji pošiljatelja: GLS kurirju na domu ali v GLS Paketni trgovini ali na GLS Paketomatu,
  • zanesljiv hitri transport paketa s sledenjem v realnem času in z vključenim kritjem do 200€,
  • dostava po želji prejemnika: e-mail pred dostavo z možnostjo izbire dostave na drug dan, drug naslov, v poslovalnico,…
omejitve.png

S podjetji, ki pošiljajo večje količine paketov, sklene GLS pogodbo in izračunamo cene individualno glede na potrebe velikega pošiljatelja.

Cene se določajo na paket za vsako državo posebej v razredih do 2 kg, do 5 kg, do 10 kg, do 20 kg, do 30 kg in do 40 kg. Maksimalna teža paketa je torej 40 kg. Cene so odvisne od količine paketov, ki jih redno pošiljate.  

Za vse, ki z nami še ne pošiljate paketov v tujino, vendar pa bi le to radi poskusili, smo za pošiljanje paketov v Avstrijo in Nemčijo pripravili prav posebno akcijsko ponudbo. 

Zato ne oklevajte in stopite v stik z nami!

Z veseljem vam bomo namreč pripravili individualno ponudbo glede na vaše potrebe. Poleg tega se bomo potrudili približati se vašim posebnim željam.

Prednosti pošiljanja paketov v tujino preko GLS
Pošljite svoj paket v tujino: GLS dostavlja hitro in zanesljivo po vsej Evropi.

Z nami boste pridobili zanesljivega, odzivnega, varnega in odgovornega partnerja.

Skrbno usklajeni redni prevozi in sodobni distribucijski centri povezujejo posamezne države. GLS Slovenia ponuja dostavo v enem dnevu v Avstrijo, Nemčijo in na Madžarsko. Blago, poslano v druge sosednje države, prispe v standardnem roku dostave od 24 do 48 ur. Pošiljanje paketov v tujino v bolj oddaljene evropske države običajno traja še dodatni dan ali dva.

Kakovost storitve je poenoteno visoka po vsej Evropi – prvorazredno pošiljanje paketov v tujino.

Najvišja kvaliteta dostave: z minimalnim številom zavrnjenih, izgubljenih in poškodovanih paketov na dolgi rok z GLS kvaliteto pošiljatelji prihranite in si prodobite še zadovoljstvo prejemnikov. Vašim kupcem je kvalitetna in hitra dostava ključni dejavnik odločitve za ponovni nakup.

Omogočamo vam sledenje v realnem času. Vaši paketi so avtomatsko zavarovani do 200€, če ga želite zavarovati za večje vrednosti lahko to storite in sicer do maksimalno 2.000€.

Zakaj bi bili omejeni s prodajo svojih izdelkov samo v Sloveniji? Razširite svoj trg in začnite s prodajo svojih izdelkov tudi v Avstriji ali Nemčiji in s tem pridobite še večji krog  zadovoljnih kupcev.

V primeru, da razmišljate o razširitvi poslovanja v katerokoli drugo državo, pa nam tudi to vsekakor sporočite in pomagali vam bomo k uspehu do zadanega cilja.

gls_logo_color_pos_rgb_2013_0.jpg

In ne skrbite, mi dostavimo!