GLS Paketomat

GLS Paketomat je najbolj razširjena mreža paketnih avtomatov v Sloveniji. Postavljen so na frekventne lokacije, da lahko prevzemate, pošiljate ali shranjujete pakete kadarkoli želite – 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Vaše prednosti

  • Prevzem in pošiljanje paketov ves dan
  • Prevzemite ali pošljite svoj paket ob uri, ki je ustrezna za vas
  • Pošiljanje in prevzem paketa brez človeških stikov
  • Varno in učinkovito

Kaj je Paketomat?

GLS Paketomat je avtomatizirana varna kovinska omara velikosti 2 x 2 m z
vgrajenim zaslonom na dotik in bančnim terminalom za varno kartično plačilo.

Kako deluje GLS Paketomat?

1. Obiščite spletno mesto Posljipaket.si

Za oddajo paketov z brezplačno uporabo GLS Paketomata, si prevoznico pripravite sami na spletnem mestu Posljipaket.si. Za pošiljanje paketov registracija ni obvezna, je pa priporočljiva, saj registriranim uporabnikom pri naslednjem obisku ni potrebno vpisovati svojih podatkov.

2. Natisnite paketno nalepko – prevoznico

V 3 enostavnih korakih boste na portalu https://posljipaket.si/ že poslali svoj prvi online paket. Zaupajte nam dostavni naslov, e-naslov in telefonsko številko prejemnika. Izberite Paketomat za oddajo paketa. Izmerite in vpišite velikosti stranic paketa – dolžino, višino in širino. Izberite plačnika poštnine in po želji določite odkupnino. Plačajte in natisnite prevoznico. Nalepite jo na paket.

3. Oddajte svoj paket na Paketomatu
Čas je, da obiščite svoj najbližji paketomat. Seznam le teh najdete tukaj ali seveda med procesom pošiljanja na posljipaket.si Sedaj lahko na Paketomatu skenirate črtno kodo na prevoznici ali vtipkate številko paketa. Ko se odprejo vratca, vstavite paket v predal. Vaš paket bo hitro in varno prispel do prejemnika. V primeru vprašanj smo vam na voljo na strani posljipaket.si preko pogovora v živo.

Lokacije GLS Paketomatov:

Parcel Shop enota
Paketni avtomat