Lokacije GLS Paketnih trgovin

500 paketnih trgovin – Izberite najbližjo GLS enoto

GLS Paketna trgovina je paketna poslovalnica znotraj uveljavljenega prodajnega mesta. Najdete jih na 14.000 lokacijah po vsej Evropi, med katerimi jih je več kot 500 v Sloveniji. So priročne točke za prevzem in oddajo vaših paketov z daljšim delovnim časom, osebno in hitro storitvijo.

Priročno za prejemnike

GLS Paketna trgovina prejemniku služi kot nadomestni naslov. Če prejemnika ni na naslovu ob poskusu dostave, ga lahko GLS kurir pokliče in se dogovori za dostavo ter odpelje paket v bližnjo GLS Paketno trgovino, kjer lahko prejemnik paket prevzeme še isti dan. Spletni kupci si lahko naročijo paket neposredno v Paketno trgovino v svoji bližini. V nakupni košarici spletne trgovine izberejo kot naslov za dostavo GLS Paketno trgovino in potem paket prevzamejo ob svojem poljubnem času. Paket lahko prejemnik preusmeri v GLS Paketno trgovino še zadnji dan pred dostavo ali po neuspešni dostavi s pomočjo “Upravitelja dostave”. Upravitelj dostave je spletna aplikacija, ki omogoča prestavitev datuma dostave ali preusmeritev posameznega paketa na drug naslov, v GLS Paketno trgovino ali v GLS Paketomat. Možnosti za dostavo so odprte takoj, ko prejmete e-mail ali SMS s povezavo in geslom, pa do polnoči pred prvim poskusom dostave, potem pa zopet po morebitni neuspešni dostavi. Kadar nam pošiljatelj ne preda kontaktnih podatkov prejemnika, nas lahko parejemnik samoiniciativno obvesti, da želi prevzeti paket v Paketni trgovini, po telefonu na 01 500 11 50 ali po e-pošti na info@gls-slovenia.com. Prevzem paketa v GLS Paketni trgovini je preprost. Potrebujete samo svojo številko paketa. Številko paketa najdete na prejetem obvestilu, SMS-u ali e-mailu. Na nekaterih prevzemnih mestih lahko odkupnino na paketu (za plačilo po povzetju) plačate tudi s plačilnimi karticami (ponekod se obračuna provizija za bančno transakcijo v višini 1% odkupnine). Povsod pa možno plačilo odkupnine z gotovino.

Enostavno in priročno pošiljanje paketov iz GLS Paketne trgovine

Občasni pošiljatelji, tako podjetja kot tudi posamezniki lahko pošljejo paket direktno iz Paketne trgovine. Na ta način imajo dostop do zelo učinkovite evropske mreže GLS brez kakršne koli pogodbene vezave. Potrebno je le izpolniti prevoznico – naslovno nalepko z GLS številko, osebje v paketni trgovini paket izmeri in obračuna poštnino glede na velikost paketa in državo prejemnika. Uporabite računalo za hitri izračun poštnine ali preverite celotni cenik: Pošiljanje paketa s plačilom v GLS Paketni trgovini – cenik Lahko pa svoj paket pripravite  že doma in ga v Paketni trgovini le še pustite, da počaka kurirja. Na www.posljipaket.si oddate naročilo, plačate poštnino in natisnete prevoznico – naslovno nalepko z GLS številko. Paketom pripravljenim na Posljipaket.si se lahko določi tudi odkupnino za namen plačila prejemnika po povzetju. Vrednost odkupnine se vrne pošiljatelju direktno na TRR. Vse to lahko storite brez dodatne programske opreme ali kakršnekoli registracije. Cenik za naročilo na Posljipaket.si z oddajo paketa v GLS Paketni trgovini Ko paket prinesete v paketno trgovino, prejmete potrdilo o oddaji paketa. Paketi oddani do 11. ure, bodo v Sloveniji dostavljeni že naslednji dan.

Poiščite svojo najbližjo GLS Paketno trgovino: