1. Domov
  2. GLS Slovenija

O Podjetju

Vodilni v kakovosti v Evropi

Stabilno omrežje za neomejeno učinkovitost delovanja GLS Slovenia

GLS drugi največji ponudnik paketne distribucije na Slovenskem trgu. GLS Slovenia dostavlja pakete po Sloveniji v roku 24 ur (standardni čas dostave), poleg tega pa ponuja tudi dostavo naslednji delovni dan v Avstrijo in na Hrvaško.

Dostava in storitve najvišje kakovosti

GLS Slovenia je eden od vodilnih ponudnikov dostavnih storitev v Sloveniji, ponuja tako dostavne storitve kot storitve hitre pošte – in to vedno s skrbjo za visoko kakovost.

Sodobne informacijske rešitve omogočajo preprosto, varno in ugodno sodelovanje s podjetjem GLS.

  • Močna dostavna mreža
  • Dostava pošiljk na državni in mednarodni ravni
  • Hitra pošta po državi
  • Dostava v enem dnevu v Avstrijo in Hrvaško
  • Povezljivost po Evropi
  • Paketne trgovine in Paketomati za občasne pošiljatelje in posameznike
  • Številne dodatne storitve po izbiri

GLS zagotavlja visokokakovostne dostavne storitve vsem skupinam strank. Posamezniki in majhna podjetja lahko svoje pošiljke pošiljajo preko spletnega mesta za pošiljanje paketov posljipaket.si.

Večji, redni pošiljatelji pa s sklenjenimi individualnimi pogodbami poleg popustov na količino in izbora storitev z dodano vrednostjo pridobijo še možnost uporabe različnih programov ali integracije z IT sistem.

Več o paketni distribuciji za podjetja

Skupina GLS

GLS, General Logistics Systems B.V. (s sedežem v Amsterdamu), opravlja zanesljive in kakovostne storitve dostave paketov za več kot 270.000 strank po Evropi, ki jih dopolnjuje z logističnimi rešitvami in storitvami ekspresne dostave. »Vodilna kakovost v evropski dostavni logistiki« je vodilo GLS, trajnostnost pa ena od temeljnih vrednot. S hčerinskimi družbami in partnerji je Skupina zgradila omrežje, ki trenutno obsega 41 evropskih držav in osem ameriških zveznih držav ter je globalno povezana preko pogodbenih dogovorov. GLS razpolaga z 50 sortirnimi centri in več kot 1.000 skladišči. Z izgrajenim cestnim omrežjem je GLS eden izmed vodilnih ponudnikov storitev dostave v Evropi. Približno 18.000 zaposlenih ter še dvakrat toliko drugih sodelavcev in okoli 30.000 vozil dnevno poskrbi, da so dostave opravljene. V poslovnem letu 2017/18 je GLS dostavil 584 milijonov paketov in ustvaril promet v višini 2,9 milijarde evrov.

Več informacij na: gls-group.eu